Rukinenpizzapohja + kebab + ananas

Sekoita jauhot ja kuivahiiva ja lisää vesi sekä suola ja sokeri.

Vaivaa hieman ja lisää öljy.

Vaivaa n. 10 minuuttia ja anna kohota 30min.

Lämmitä uuni 250 asteeseen ja levitä pohja uunipellille käsin.

Täytteeksi puolet tomaattimurskapurkista, puolet pizzajuusto- sekä kebablastupussista sekä purkki ananasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Jujupe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho, Pirkka152g532kcal19.8g103.4g0.6g5.8g
Ruisjauho Pirkka45g137kcal4.4g27.5g0.9g6.8g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g3.4g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)113g34kcal1.1g4.5g0.5g0.2g
Kebablastu 300g, pouttu84g211kcal12.7g4.2g16g0.8g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g79g47kcal0.3g11.8g0.1g1.1g
Pizzajuusto, valio42g144kcal10.6g0g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1273g2310kcal97.8g302.8g69.4g29.4g
Valittu annoskoko637g1155kcal48.9g151.4g34.7g14.7g
Annoskoko puolitettuna318g578kcal24.5g75.7g17.4g7.4g
Arvot/100g100g181kcal7.7g23.8g5.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398029