KANA-KASVISSOSEKEITTO

Piklo lanttu, porkkanat ja perunat.

Laita ne kiehumaan lihaliemikuution kanssa.

Keitä n. 10 min. lisää sen jälkeen kukkakaali ja keitä vielä n. 10 min. Lisää sipulit ja keitä kunnes kaikki ovat pehmeitä.

Kaada ylimääräinen keitinvesi erilliseen astiaan.

Lisää koskenlaskija ja ruokakerma ja soseuta sauvasekottimella.

Keitinvedellä voi keittoa vielä jatkaa, mikäli ei ole vielä tarpeeksi juoksevaa.

Lopuksi lisää paistetut broilersuikaleet.

Tarjoile raejuuston kera :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 899g294kcal5.6g50g1.8g22.9g
Lanttu 899g259kcal9g41.3g2.7g16.2g
Kukkakaali 899g216kcal16.3g19.8g2.7g20.7g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)11g30kcal1g1.9g2g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g899g539kcal13.5g116.8g0.9g8.1g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Purjosipuli 359g82kcal6.5g8.6g0.7g7.5g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl599g509kcal8.4g26.4g41.9g0g
Pippurimarinoitu broilerin fileesuikale (Rainbow), annos 300g1048g1153kcal188.7g15.7g33.5g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g449g1123kcal85.4g0.1g98.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12720g8574kcal676.6g590g371.2g161.2g
Valittu annoskoko6360g4287kcal338.3g295g185.6g80.6g
Annoskoko puolitettuna3180g2143kcal169.2g147.5g92.8g40.3g
Arvot/100g100g67kcal5.3g4.6g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275146