Rahkapannukakku vähäkalorinen

Vatkaa munat kulhossa ja sekoita joukkoon 2 dl maidosta.

Vatkaa jauhot joukkoon desi kerrallaan.

Lisää suola ja sitten loppu maito hyvin sekoittaen.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Sekoita taikinaan juokseva margariini ja rahka ja kaada voidellulle (tai leivinpaperilla vuoratulle) reunalliselle uunipellille.

Laita täytteet.

Paista uunissa n. 30 minuuttia, kunnes pannukakku on pinnalta kauniin kullanruskea.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu399g503kcal43.9g1.2g35.9g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g1330g439kcal43.9g65.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 972g3336kcal99.1g680.5g11.7g34g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g100g658kcal0g0g73.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki831g465kcal70.6g41.5g1.7g0g
Vesi1330g0kcal0g0g0g0g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow), annos 100g332g266kcal66.5g0g0.3g0g
Tomaatti, tuore3.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna, keitetty 366g522kcal45.7g1.1g37.5g0g
Oltermanni 17%681g1840kcal204.4g0g115.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12720g16057kcal1148.2g1579g553.4g68g
Valittu annoskoko6360g8028kcal574.1g789.5g276.7g34g
Annoskoko puolitettuna3180g4014kcal287.1g394.8g138.4g17g
Arvot/100g100g126kcal9g12.4g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289339