Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 4000g1567kcal40.8g281.6g8g102g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g600g1140kcal15g21g108g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g640g1792kcal121.6g0.2g140.8g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras120g320kcal10.2g61.4g1.2g16.1g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g1000g730kcal80g80g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12720g11098kcal535.2g888.4g536g236.2g
Valittu annoskoko6360g5549kcal267.6g444.2g268g118.1g
Annoskoko puolitettuna3180g2775kcal133.8g222.1g134g59.1g
Arvot/100g100g87kcal4.2g7g4.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154