Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 4005g1569kcal40.9g282g8g102.1g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g601g1141kcal15g21g108.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g641g1794kcal121.8g0.2g141g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras120g321kcal10.2g61.5g1.2g16.1g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g1001g731kcal80.1g80.1g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12736g11112kcal536g889.6g536.6g236.4g
Valittu annoskoko6368g5556kcal268g444.8g268.3g118.2g
Annoskoko puolitettuna3184g2778kcal134g222.4g134.2g59.1g
Arvot/100g100g87kcal4.2g7g4.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154