KANANPOJAN FILESUIKALEITA RIISI JA WOK VIHANNEKSILLA

Kypsennä kananpojan fileesuikaleet öljyssä ja kun ovat kypsiä kaada sekaan ruokakerma.

Valmista riisi pakkauksen ohjeen mukaan kuten myös wok-vihannekset pienessä määrässä öljyä.

Lopuksi sekoita riisi ja kananpojan fileesuikaleet keskenään ja laita wok-vihannekset päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 425 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväriisi. Risella.56g196kcal3.9g39.8g1.8g3.4g
Kariniemen kananpojan fileesuikaleita hunajamarinadissa (Kariniemi), annos 300g150g195kcal27g2g8.3g0g
Findus wokki Classic 500G125g38kcal2.5g6.3g0.6g0g
Rypsiöljy 14g rkl (X-tra), annos 14g6.3g52kcal0g0g6.3g0g
Ruokakerma 4% (Rainbow), annos 100g100g60kcal0.9g5.2g4g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1275g1081kcal68.6g106.6g42g7.4g
Valittu annoskoko638g541kcal34.3g53.3g21g3.7g
Annoskoko puolitettuna319g270kcal17.2g26.7g10.5g1.9g
Arvot/100g100g85kcal5.4g8.4g3.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162865