Tomaattisoijarouhemättö

1. Pilko ja kuullota sipulit.

2. Heitä sekaan tomaattimurska ja purkin huuhteluun käytettävä vesi.

3. Lisää soijarouhe.

Anna muhia kunnes soijarouhe on pehmeää.

Mausta esim valko- ja mustapippurilla, basilikalla, oreganolla, paprikamausteella ja valkosipulilla.

4. Lisää kerma ja lämmitä.

Nauti esimerkiksi raejuuston ja mozarellasalaatin kera.

Tai jos hiilihydraatit ei huoleta, vaikka pastan tai perunamuusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (käsittelemätön)188g51kcal2.4g9g0.4g3.2g
Flora punainen, annos 10g13g68kcal0g0g7.5g0g
Soijarouhe, tumma, 30g125g404kcal62.5g37.5g0.6g6.9g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 63g206kcal1.2g1.9g21.9g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g250g50kcal3.3g7.5g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1275g1557kcal138.8g111.8g61.8g20.2g
Valittu annoskoko638g778kcal69.4g55.9g30.9g10.1g
Annoskoko puolitettuna319g389kcal34.7g28g15.5g5.1g
Arvot/100g100g122kcal10.9g8.8g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266721