Jauhelihakeitto katkaravuilla+pekonilla

400g jauhelihaa
valkosipulijauhetta
chilijauhetta

200g katkarapuja
100g pekonia

vettä
mustapippuria
1,5 tl timjami

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa sekaan
valkosipulijauhetta sekä chiliä.

Kaada ruskistettu jauheliha kattilaan.

Paista 100g pekonia ja lisää jauhelihan seuraan.

Lisää sekaan 200g katkarapuja, vettä, timjamia ja mustapippuria.

Keitä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g3596g6113kcal683.2g0g359.6g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g27g93kcal2.7g20.5g0.7g0g
Katkarapu 1798g1230kcal259.6g0g19.8g0g
Pekoni, paistettu 899g4630kcal147.8g0g455.7g0g
Mustapippuri 18g50kcal2g6.9g0.6g4.8g
Timjami 7.2g20kcal0.7g1.9g0.5g2.7g
Chili mausteseos, Old El Paso27g76kcal2.2g13.2g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12744g24424kcal2196.4g85g1677g15g
Valittu annoskoko6372g12212kcal1098.2g42.5g838.5g7.5g
Annoskoko puolitettuna3186g6106kcal549.1g21.3g419.3g3.8g
Arvot/100g100g192kcal17.2g0.7g13.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197313