Täytetty paprika

Puolita paprikat ja siivoa sisustat.

Laita paprikat uunivuokaan.

Paista jauheliha ja mausta se mieleiseksi.

Kaada joukkoon kerma ja lisää koskenlaskija ja valkosipulituorejuusto.

Keitä hetki, että juusto sulaa.

Jaa täyte paprikoihin ja ripottele pinnalle juustoraastetta.

Paista 225 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Tiuku2002
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 3400g995kcal32g153g13.6g64.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1801g2990kcal342.2g0g180.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g135g378kcal25.7g0g29.7g0g
Viola vahva valkosipuli tuorejuusto 10 g135g216kcal10.8g5.4g17.6g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%450g721kcal12.2g12.2g67.5g0g
Oltermanni 17%450g1216kcal135.1g0g76.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12744g13032kcal1116g341.2g770.2g129.2g
Valittu annoskoko6372g6516kcal558g170.6g385.1g64.6g
Annoskoko puolitettuna3186g3258kcal279g85.3g192.6g32.3g
Arvot/100g100g102kcal8.8g2.7g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204235