Täyte komioleipiin

1 punainen paprika
1 tomaatti
1prk creme bonjour, aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
40g viola tuorejuustoa, paahdettu chili
300g pizzakuutioita

Hienonna paprika ja tomaatti.

Sekoita ainekset keskenään.

N. 50g menee aina kahden paahtoleivän väliin.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Wempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti1600g4480kcal54.4g89.6g432g0g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g320g512kcal25.6g12.8g41.6g0g
Paprika punainen 1496g438kcal14.1g67.3g6g28.4g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)560g168kcal5.6g33.6g1.1g5.6g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g2400g3120kcal264g36g216g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12752g17436kcal727.4g478.6g1393.4g68g
Valittu annoskoko6376g8718kcal363.7g239.3g696.7g34g
Annoskoko puolitettuna3188g4359kcal181.9g119.7g348.4g17g
Arvot/100g100g137kcal5.7g3.8g10.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170310