Languria salaatti

1. Leikkaa salaatti ohuehkoiksi suikaleiksi ja mausta ruususuolalla salaaatin lehdet
2. Pilko kurkku ja tomaatit kuutioiksi, sekoita aineita kevyesti keskenään.

Voit maustaa halutessasi tässä vaiheessa salaatin sitruunanmehulla ja tai vadelmavinegretellä
3. Murenna vuohenjuusto sekaan
4. Silppua kevätsipulin vartta joukkoon n. 1/2 dl tai maun mukaan
5. Pilko vesimeloni kuutioiksi ja lisää joukkoon
6. Lisää purkillinen raejuustoa
7. sekoita vielä kevyesti

Kurpitsansiemenet sopivat koristeeksi salaattiin, mutta niistä saa sitten vähän lisää kaloreita

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesimeloni, kuorittu (Kela 1989), annos 100g250g58kcal1g13.2g0g1.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g112g23kcal0.7g4.3g0.3g1.6g
Kurkku, tuore100g10kcal0.6g1.7g0.1g0.7g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki100g80kcal13g2g2g0g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g16g40kcal2.6g0.3g3.2g0g
Salaatti, jäävuori tuore50g5kcal0.5g0.4g0.1g0.5g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1276g436kcal37g44.8g11.4g9g
Valittu annoskoko638g218kcal18.5g22.4g5.7g4.5g
Annoskoko puolitettuna319g109kcal9.3g11.2g2.9g2.3g
Arvot/100g100g34kcal2.9g3.5g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369511