Yrjölänpuuro

Suurimoita liotetaan vedessä (2l) noin 8 tuntia, jonka jälkeen systeemi lykätään uuniin (200 C) ja annetaan olla siellä kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Norway
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g360g1153kcal39.6g227g7.2g41.4g
Hirssisuurimo 1dl=80g (keittämätöntä)360g1265kcal40.7g247.9g10.4g11.5g
Tattarisuurimo (Makrobios), annos 50g360g1214kcal39.6g261.2g14.4g20.9g
Kokojyväpikariisi (Pirkka), annos 100g360g1261kcal27.7g270.2g7.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 4804g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 130g1147kcal0g0g129.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12768g12079kcal295.2g2012.6g339.2g147.6g
Valittu annoskoko6384g6039kcal147.6g1006.3g169.6g73.8g
Annoskoko puolitettuna3192g3020kcal73.8g503.2g84.8g36.9g
Arvot/100g100g95kcal2.3g15.8g2.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126874