Jauhelihakastike

400 g kevyt jauhelihaa 10%
500 g tomaattimurskaa
30 g rapsiöljy (Vita D'Or)
1 sipuli
5 valkosipulin kynttä
pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g210g1890kcal0g0g210g0g
Tomaattimurska 2800g823kcal15.7g148.4g5.6g53.2g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g2800g4760kcal532g0g280g0g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Valkosipuli 140g152kcal11.1g22.8g0.8g2.9g
Suola, annos 3g35g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 14g39kcal1.5g5.4g0.5g3.7g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g35g130kcal4.6g21.7g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12768g15776kcal1139g430.2g1000.2g131.6g
Valittu annoskoko6384g7888kcal569.5g215.1g500.1g65.8g
Annoskoko puolitettuna3192g3944kcal284.8g107.6g250.1g32.9g
Arvot/100g100g124kcal8.9g3.4g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384773