Riisipuuro kaurajuomaan

Liota riisit yön yli vedessä.

Lisää kattilaan kiehumaan vesi kaurajuoma ja riisit.

Keitä kypsäksi hämmentäen pohjaan palamisen estämiseksi.

Mausta suolalla.

Nauti voisilmän tai kiisselin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g1169g4092kcal70.2g888.6g19.9g23.4g
Vesi, vesijohtovesi 935g0kcal0g0g0g0g
Luomu kaurajuoma (Oatly), annos 100g4209g1473kcal42.1g273.6g21g33.7g
Suola, annos 3g70g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12768g11131kcal224.6g2324.4g81.8g114.2g
Valittu annoskoko6384g5566kcal112.3g1162.2g40.9g57.1g
Annoskoko puolitettuna3192g2783kcal56.2g581.1g20.5g28.6g
Arvot/100g100g87kcal1.8g18.2g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389139