Paprikainen tomaattikeitto

Leikkaa paprika kuutioiksi, kuumenna öljy, kuullota paprikakuutiot.

Lisää tomaattimurska ja vesi.

Lisää liemikuutio, mausta oman maun mukaan.

Keitä kunnes paprikat ovat kypsiä, ehkä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pieta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 88g26kcal0.8g3.9g0.4g1.7g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g125g44kcal1.3g8.1g0.6g0g
Tomaattimurskaa valkosipulilla maustettua (Rainbow), annos 370g93g37kcal1g6.7g0.5g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)46g16kcal0.5g3.2g0.2g0.6g
Vesi282g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g2.5g6.5kcal0.3g0.3g0.5g0g
Rypsiöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1278g314kcal7.8g44.4g10.6g4.6g
Valittu annoskoko639g157kcal3.9g22.2g5.3g2.3g
Annoskoko puolitettuna320g79kcal2g11.1g2.7g1.2g
Arvot/100g100g25kcal0.6g3.5g0.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245921