Etikkamarinoitu keräkaalisalaatti

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi terävällä veitsellä tai juustohöylällä.

Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi.

Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.

Sekoita kaikki kasvikset keskenään ja kaada öljy niiden joukkoon.

Kiehauta kaikki liemen aineet ja kaada kuuma liemi kasvisten päälle.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua ja säilytä viileässä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Salkolahti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 337g94kcal4g13.7g0.7g7.1g
Sokeri 29g116kcal0g28.7g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g45g14kcal0g4.5g0g0g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1278g452kcal8.2g94.4g1.4g14.2g
Valittu annoskoko639g226kcal4.1g47.2g0.7g7.1g
Annoskoko puolitettuna320g113kcal2.1g23.6g0.4g3.6g
Arvot/100g100g35kcal0.6g7.4g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428227