Kantarellichilikana

Paista erillisellä pannulla pienessä määrässä margariinia kantarellit kunnes niistä on neste melkein kokonaan hävinnyt.

Samaan aikaan paista kanat.

Lisää sipuli, maissi, chili sekä ruokakerma ja pavut chilikastikkeineen.

Lisää mukaan kantarellit ja anna hautua pienellä lämmöllä noin kymmenisen minuuttia.

huomio: pavut on papuja chilikastikkeessa, ja kana on kanaa valkosipulikuorrutettuna.

Lisukkeet mainittu nyt erikseen..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Daduw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0g0kcal0g0g0g0g
Kantarelli 1000g175kcal18.3g4g5g19g
Chili paprika punainen360g144kcal7.2g32.4g0g0g
Maissi jyvät 792g1138kcal22.3g202.8g19g29.3g
Fetajuusto, Milbona400g1120kcal80g2g88g0g
Papu, punainen (Kidney Bean (Campbell´s), annos 100g1200g910kcal63.6g208.8g4.8g54g
Kana 1200g2261kcal243g0g144g0g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Kevätsipuli espanja (Ica), annos 100g800g240kcal16g56g0g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 24g127kcal0.1g0.1g14.4g0g
Chilikastike, Felix600g600kcal12g126g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12780g13460kcal927.2g1268.8g553g205.2g
Valittu annoskoko6390g6730kcal463.6g634.4g276.5g102.6g
Annoskoko puolitettuna3195g3365kcal231.8g317.2g138.3g51.3g
Arvot/100g100g105kcal7.3g9.9g4.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244361