Viipaleperunavuoka

Paista ja mausta makusi mukaan jauheliha ja sipulit.

kuori ja viipaloi perunat.

lado vuokaan vuorotellen peruna ja jauheliha kerroksia, murenna sekaan lihaliemikuutiot ja lisää nestettä, ei kuitenkaan niin paljon että päällimmäinen perunakerros peittyy.

paista 175 asteessa 1.5h

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Kaariainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 26g20kcal0.5g4g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paistijauheliha 10%10g18kcal2.1g0g1g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.6g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g82kcal5.6g8.8g2.4g0.8g
Valittu annoskoko64g41kcal2.8g4.4g1.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna32g20kcal1.4g2.2g0.6g0.2g
Arvot/100g100g64kcal4.4g6.9g1.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322073