Yohin Vattujäde

1) Vatkaa valkuainen ja stevia kovaksi vaahdoksi ja nostele rahkajugurtin sekaan

2) Sörssi Vatut erillisessä kulhossa

3) Jäähdytä molemmat jääkaapissa 10-20min

4) Kaada massa jäätelökoneeseen ja anna hyrskyttää 5min

5)Lisää vattu sörsseli koneeseen

6) Anna koneen tehdä jäätelö valmiiks

7)Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Yohi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quark & yogurt 0,9% (Milbona), annos 250g39g23kcal2.9g2g0.4g0g
Stevia jauhe (Naturals), annos 1g3.9g0kcal0g0g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 5.5g2.3kcal0.5g0g0g0g
Vadelma 16g6.4kcal0.2g0.6g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g63kcal7.2g5.2g1g1.2g
Valittu annoskoko64g31kcal3.6g2.6g0.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna32g16kcal1.8g1.3g0.3g0.3g
Arvot/100g100g49kcal5.6g4.1g0.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363231