Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g7.8g7.7kcal0.7g0.5g0.3g0.1g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g22g37kcal4.4g0g2.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 34g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g90kcal10.2g1g5g0.2g
Valittu annoskoko64g45kcal5.1g0.5g2.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna32g23kcal2.6g0.3g1.3g0.1g
Arvot/100g100g70kcal8g0.8g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505