Parsakaali-aurajuustokeitto

Keitä litra vettä, heitä sipulin silppu, kaksi viipaletta paloiteltua vaaleata leipää, parsakaalin palat sekä valkosipuli veteen ja keitä kunnes parsakaali on kypsä.

Sekoita joukkoon lihaliemikuutiot (ei tarvitse olla kanaliemikuutio voi olla muukin - itseltäni loppui kanaliemi, joten laitoin 1 kanaliemi ja 1 lihaliemi).

Sekoita Aura -juusto joukkoon sekä kerma kun juusto on sulanut.

Sauvasekoittimella soseuta keitto.

Mausta oman maun mukaan.

Itse laitoin pippurisekoitusta myllystä, valkosipulitabascoa, paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Johanna43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto11g37kcal2.2g0g3.2g0g
Sipuli 7.3g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 36g13kcal1.7g0.7g0.1g0.9g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)1.5g3.9kcal0.2g0.2g0.3g0g
Kuohukerma (Castillo), annos 50g7.3g23kcal0.2g0.2g2.4g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g160kcal9g3g12g2g
Valittu annoskoko64g80kcal4.5g1.5g6g1g
Annoskoko puolitettuna32g40kcal2.3g0.8g3g0.5g
Arvot/100g100g125kcal7g2.3g9.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411036