Tulinen pähkinäkana

Ruskista broilerin fileet kevyesti kookosöljyssä.

Tee sauvasekoittimella tasainen seos kermasta, Eridanous-jogurtista, maapähkinävoista ja sitruunamehusta.

kun seos on tasainen, lisää loput aineista (valkosipuli puristimen läpi)
Kaada seos broilerin fileiden joukkoon ja anna muhia miedolla lämmöllä (mieluusti kannen alla) noin 20-30 minuuttia, varmista että kana on kypsää.

Mausteita: Chilijauhe, suola, inkivääri, pipppuri ja paprika

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton40g43kcal8.9g0g0.7g0g
Eridanous (Lidl), annos 100g8.5g11kcal0.4g0.2g0.9g0g
Maapähkinävoi, luomu (Meridian), annos 10g3.5g20kcal1g0.4g1.6g0.3g
Sweet Chili Sauce, Santa Maria3.5g7.5kcal0g1.8g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Sambal oelek (Spice up !), annos 230g0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Kookosöljy kylmäpuristettu (Biona organic), annos 5g0.7g6kcal0g0g0.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 6g20kcal0.1g0.2g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g217kcal21g5.8g12g0.6g
Valittu annoskoko64g109kcal10.5g2.9g6g0.3g
Annoskoko puolitettuna32g54kcal5.3g1.5g3g0.2g
Arvot/100g100g169kcal16.3g4.5g9.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270756