TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)4.9g13kcal0.4g2.4g0.2g0.5g
Korppujauho 2.4g8.6kcal0.2g1.8g0g0.1g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g38g49kcal7.9g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g156kcal18.2g8.4g6.6g1.2g
Valittu annoskoko64g78kcal9.1g4.2g3.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna32g39kcal4.6g2.1g1.7g0.3g
Arvot/100g100g122kcal14.2g6.5g5.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808