Jauhelihapihvit hernerouheella

Kiehauta 3 dl vettä ja lisää joukkoon hernerouheet turpoamaan (katso ohje pakkauksen kyljestä).

Sekoita jauhelihat keskenään.

Sekoita eri astiassa muut aineet, mausta esim.

juustokuminalla, välimerenmausteseoksella, suolalla ym. Paista pannulla koe-erä tarkistaaksesi suolan.

Pyöritä lihapullat (taikina melko löysää, mutta pysyvät hyvin koossa) uunipellille.

Anna kypsyä n. 40 min. +200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nautajauheliha 17% (Hk), annos 100g23g50kcal4.3g0g3.8g0g
Sika-nautajauheliha11g25kcal2g0g1.9g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 11g7.2kcal0.4g0.5g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 6.2g8.9kcal0.8g0g0.6g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g5.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0g
Nokkonen (100g)2.8g1kcal0.2g0g0g0.1g
Korppujauho 1.4g5.2kcal0.1g1.1g0g0.1g
Hernerouhe, kuivapaino (Milletti), annos 100g2.8g8.5kcal0.5g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g214kcal16.8g6.4g13.4g0.4g
Valittu annoskoko64g107kcal8.4g3.2g6.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna32g54kcal4.2g1.6g3.4g0.1g
Arvot/100g100g168kcal13.1g5g10.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=467813