Nanen pottusalaatti

Pilko kuoritut perunat kuutioiksi, sipuli ja kurkku mahd.

pieneksi silpuksi.

Sekoita kulhossa.

Laita valkosipulin kynnet, sinappi, öljy ja sitruunamehu tehosekoittimeen ja sekoita kastikkeeksi.

Lisää ja sekoita, lisää kaprikset, mausta suolalla, pippurilla ja maun mukaan kuivatuilla yrteillä.

Anna maun tasoittua jääkaapissa n. 1 tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.2g2.2kcal0g0g0.2g0g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 47g36kcal0.9g7.2g0.1g0.5g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Etikkakurkku 4.7g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton4.7g1kcal0g0.1g0g0g
Sinappi 1.4g1.8kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g87kcal2.2g16g0.8g1.4g
Valittu annoskoko64g43kcal1.1g8g0.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna32g22kcal0.6g4g0.2g0.4g
Arvot/100g100g68kcal1.7g12.5g0.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=64580