Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli rypsiöljyssä.

Laita juurekset kiehumaan kasvisfondilla maustettuun veteen.

Lisää tomaattikastike ja ruskistettu jauheliha.

Anna kiehua hiljalleen 15-20 min. Mausta ja ripottele päälle runsaasti tuoretta basilikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Nasu58
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen21g29kcal4g0g1.5g0g
Keittojuurekset, Pirkka (porkkana, lanttu, selleri, palsternakka, purjo, persilja)21g6.2kcal0.2g1.1g0g0g
Sipuli 4.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Heinz tomato frito (Heinz), annos 400g17g16kcal0.3g2.3g0.6g0g
Rypsiöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Basilika, tuore 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g124kcal9.2g7.2g6.2g0.2g
Valittu annoskoko64g62kcal4.6g3.6g3.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna32g31kcal2.3g1.8g1.6g0.1g
Arvot/100g100g97kcal7.2g5.6g4.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163210