Linssi-juustokeitto

Kuutioi kasvikset pieniksi, ja pehmitä pannulla öljyssä tomaattipyreen kanssa.

Lisää vesi ja liemikuutiot, linssit, hieman cayennepippuria (ja garam masalaa) ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia kunnes linssit on kypsiä.

Ota kattila levyltä, lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green7g23kcal1.7g3.4g0.1g0.8g
Sipuli 1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana 4.6g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy 0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Tomaattisose tomaattipyree 1.1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.8g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g7g11kcal0.6g0.4g0.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g99kcal5g9.4g4g2.2g
Valittu annoskoko64g49kcal2.5g4.7g2g1.1g
Annoskoko puolitettuna32g25kcal1.3g2.4g1g0.6g
Arvot/100g100g77kcal3.9g7.3g3.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215764