Kanttarellikastike, perus

Haihduta pakkasesta otetuista ja sulatetuista esipaistetuista kanttarelleistä neste.

Lisää joukkoon pari teelusikallista margariinia.

Lisää silputtu sipuli ja kuullota sipulit.

Tässä vaiheessa voit lisätä halutessasi ruokalusikallisen vehnäjauhoja.

Lisää kerma.

Lisää lopuksi suola ja valkopippuri.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hannhirv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g26g20kcal0.6g0.1g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)26g22kcal0.3g0.9g1.8g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Margariini, flora kevyt 40 1g3.9kcal0g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g99kcal2g3.2g8.2g0.4g
Valittu annoskoko64g49kcal1g1.6g4.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna32g25kcal0.5g0.8g2.1g0.1g
Arvot/100g100g77kcal1.6g2.5g6.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166147