Meksikolainen lihapata

Silppua sipuli, viipaloi paprikat ja valkosipulit.

Ruskista jauheliha paistokasarissa öljyssä.

Lisää kasariin sipulisilppu ja anna hautua hetki.

Vaihe 2
Lisää myös paprikasuikaleet, valkosipuliviipaleet, herkkusienet ja lihaliemikuutio.

Huuhtele tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Vaihe 3
Mausta oreganolla, chilijauheella ja tomaattipyreellä.

Ripottele pinnalle persiljaa.

Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Anniina83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha21g35kcal4g0g2.1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g3.7g2.7kcal0.2g0.5g0g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 6.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika punainen 6.3g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)5.7g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 2.6g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.5g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni säilyke 5.2g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g96kcal9.8g3.8g4.4g1g
Valittu annoskoko65g48kcal4.9g1.9g2.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna32g24kcal2.5g1g1.1g0.3g
Arvot/100g100g75kcal7.6g2.9g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267437