Hirvi lanttupedillä

Paistetaan pannussa voissa hirven paistia isoiksi filepaloiksi leikattuna.

Paistetaan sipuli.

Leikataan lanttu pieniksi kuutioiksi.

Laitetaan uunivuokaan pohjalle lanttukuutiot, päälle paistetut paistin kappaleet ja sipuli, niitten päälle pekoni kuori.

Sekoitetaan kastike ainekset, eli kerma, sinappijauhe, suola, riistamauste ja pippuri maun mukaan ja kaadetaan kastike uunivuokaan ja uuniin 150 astetta ja annetaan kypsyä hitaasti 2 ja puol - kolme tuntii.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 22g25kcal4.7g0g0.7g0g
Lanttu 13g3.9kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli 3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 6.3g14kcal1g0g1.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)18g29kcal0.5g0.5g2.7g0g
Sinappi 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g149kcal12.8g3g9g0.6g
Valittu annoskoko64g74kcal6.4g1.5g4.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna32g37kcal3.2g0.8g2.3g0.2g
Arvot/100g100g115kcal9.9g2.3g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383085