Kylmäsavulohipizza ruispohjalla

Sulata hiiva teelusikalliseen suolaa.

Lisätään vesi ja perään ruisjauhot, suurin osa sämppärijauhoista.

Lisätään öljy ja alustetaan kivan tuntuiseksi.

(Ruisjauho on sitten vähän tahmaisempaa).

Annetaan kohota hetki.

Paistetaan ensin pohjaa itsekseen 10 min 250 asteisessa uunissa.

Levitetään Creme Fraiche ja päälle kylmäsavulohiviipaleet ja kaprikset.

Paistetaan uunissa 250 asteessa vielä muutama minuutti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 2.2g1.6kcal0.3g0g0g0.2g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Ruisjauho, 1 dl16g50kcal1.7g10g0.4g2.2g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 8.6g27kcal0.9g5.1g0.2g0.5g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 9g26kcal0.2g0.3g2.6g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g9g18kcal1.8g0g1.2g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro3.1g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g315kcal10g31g16.2g6g
Valittu annoskoko65g157kcal5g15.5g8.1g3g
Annoskoko puolitettuna32g79kcal2.5g7.8g4.1g1.5g
Arvot/100g100g244kcal7.8g24g12.6g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198407