Cannelonit

Paistajauheliha ja lisää joukkoon sipulikkutiot, vihannekset, kasvisliemikuutio sekä 3dl vettä.

Lisää lopuksi juustoa 1dl (50g).

Täytä cannelonit ja laita ne vuokaan.

Kaada päälle tomaattimurska sekä kipparikerma.

Laita päälle loput juustoraasteesta.

Paista 225-asteessa n. 25min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 344 grammaa

Tiituvaan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihakastike, ruskea kastike, naudanliha 17 %, ei rasvaa 21g28kcal2.2g0.4g1.9g0g
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)9g33kcal1.2g6.6g0.1g0.3g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g7.5g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 7.5g7.7kcal0.3g1.3g0.1g0.2g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g9g10kcal0.2g0.4g0.9g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)4.5g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss5.6g17kcal1.3g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g199kcal10.6g18.8g8.6g1.2g
Valittu annoskoko65g99kcal5.3g9.4g4.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna32g50kcal2.7g4.7g2.2g0.3g
Arvot/100g100g154kcal8.2g14.6g6.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220932