Lihapullapanni

Paseerattu tomaatti ja muut sörssätään yhteen, kuumennetaan niin että osasto "muut" sulavat ja sekoittuvat joukkoon.

Maustetaan fondilla tai vastaavalla, pippurilla ja valkosipulikin voi tehdä terää.

Kaadetaan uunivuokaan lihapullien päälle, jotka on tehty "Lihapullat pannia varten"-ohjeen mukaan, mutta joita ei ole vielä paistettu.

Uunissa +225c ja noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g41g10kcal0.5g1.7g0.1g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g16g46kcal0.4g0.6g4.6g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 5.5g10kcal0.4g0.1g0.8g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g1.5g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g134kcal2.6g5g11.2g0g
Valittu annoskoko65g67kcal1.3g2.5g5.6g0g
Annoskoko puolitettuna32g34kcal0.7g1.3g2.8g0g
Arvot/100g100g104kcal2g3.9g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214112