Porkkanakeitto

Keitä porkkanat, perunat ja sipuli litrassa vettä + liemikuutio.

Soseuta ja lisää juusto.

Mausta suolalla, pippurilla ja esim.

inkiväärillä.

Lisää viimeisenä katkaravut ja anna niiden lämmetä.

Älä kuitenkaan enää anna keiton kiehua, jotta katkaravut eivät sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Kipsukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 26g8.5kcal0.2g1.4g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g3.1g1.9kcal0g0.4g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g3.3g9kcal0.6g0g0.7g0g
Katkarapu 4.4g3kcal0.6g0g0g0g
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g48kcal2.8g3.8g1.8g1.4g
Valittu annoskoko64g24kcal1.4g1.9g0.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna32g12kcal0.7g1g0.5g0.4g
Arvot/100g100g37kcal2.2g3g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234834