Virolainen kaalisalaatti

Raasta kaali ja porkkana ja laita ne 5 l teräskattilaan.

Suokaloi valkosipulinkynnet ja sekoita ne sekä öljy raasteen joukkoon.

Kiehauta vesi, sokeri, (meri) suola ja etikka.

Kaada liemi raasteen joukkoon, sekoita ja peitä kannella.

Anna jäähtyä, tölkitä ja säilytä kylmässä.

Salaatti säilyy viileässä viikkoja.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2754 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 23g6.5kcal0.3g1g0g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 2.3g0.8kcal0g0g0g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g57kcal0.8g7.6g2.2g1.6g
Valittu annoskoko65g28kcal0.4g3.8g1.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna32g14kcal0.2g1.9g0.6g0.4g
Arvot/100g100g44kcal0.6g5.9g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101976