Pannukakku

2 munaa
2rkl makeutusjauhetta tai sokeria
1tl suolaa
6dl maitoa
3dl vehnäjauhoja
päälle:
1,5 omenaa
kanelia
muutama nokare margariinia

Sekoita ainekset ja kaada uunipellille leivinpaperille.

Asettele omenalohkot päälle ja ripottele niille hieman kanelia.

Muutama nokare margariinia tms. tekevät pannarin pinnasta herkullisen.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1034 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)0.4g2.1kcal0g0g0.2g0g
Omena, ulkomainen kuorittu8.4g3.4kcal0g0.8g0g0.2g
Kananmuna kuoreton5.8g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Vehnäjauho, sunnuntai12g43kcal1.5g8.8g0.3g0.4g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen38g12kcal1.2g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g140kcal6.8g23g2.2g1.4g
Valittu annoskoko65g70kcal3.4g11.5g1.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna32g35kcal1.7g5.8g0.6g0.4g
Arvot/100g100g108kcal5.2g17.7g1.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=13378