Kaalipata

Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Tootsie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali23g4.7kcal0.3g0.8g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g2.2g6.3kcal0.4g0g0.5g0g
Siirappi 1.1g3.4kcal0g0.8g0g0g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g1.9g6.2kcal0.2g1.2g0g0.2g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 11g14kcal2.3g0g0.5g0g
Voi 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Vesi7.5g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g100kcal6.8g7.6g4.4g2g
Valittu annoskoko65g50kcal3.4g3.8g2.2g1g
Annoskoko puolitettuna32g25kcal1.7g1.9g1.1g0.5g
Arvot/100g100g77kcal5.3g5.9g3.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296970