Herkullinen jauhelihakeitto

Laita 1,5 litraa vettää kiehumaan.

Paista jauhelihat.

Lisää pakastevihannekset ja jauheliha kiehuvaan veteen.

Anna kiehua jonkun aikaa ja lisää Koskenlaskija kuutioina.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 690 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 9g30kcal2.5g0g2.2g0g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Peruna & keittokasvis (Apetit), annos 750g18g8.8kcal0.2g1.9g0g0.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.8g4.9kcal0.3g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g92kcal6.2g4g5.6g0.4g
Valittu annoskoko65g46kcal3.1g2g2.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna32g23kcal1.6g1g1.4g0.1g
Arvot/100g100g71kcal4.8g3.1g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400901