Kukkakaali jauhelihavuoka

Ruskista sipuli, valkosipuli ja jauheliha öljyssä.

Lisää pyre, haluamasi mausteet ja anna hautua puolisen tuntia hiljaisella lämmöllä.

Keitä tai höyrytä kukkakaali puolikypsäksi (pakastekukkakaalissa tätä ei tarvitse tehdä).

Laita jauhelihakastike uunivuoan pohjalle ja kukkakaalit kastikkeen päälle.

Pinnalle reilusti juustoraastetta.

Paista 175 asteisessa uunissa 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen22g30kcal4.2g0g1.5g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g2.7g3kcal0.1g0.6g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.7g6.5kcal0g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kukkakaali 27g6.6kcal0.5g0.6g0.1g0.6g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g8.2g30kcal2.3g0.2g2.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.6g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g158kcal14.4g3.2g9.2g1.2g
Valittu annoskoko65g79kcal7.2g1.6g4.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna32g40kcal3.6g0.8g2.3g0.3g
Arvot/100g100g123kcal11.1g2.5g7.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101349