Pinaatti-kalakeitto

Suikaloi perunat, porkkanat ja sipuli.

Lisää kasvikset, 10 maustepippuria, laakerinlehti ja kalafondi tai kalaliemikuutio kiehuvaan veteen.

Paloittele kala, lisää keittoon.

Lisää sulatejuusto, sekoita, kunnes juusto on sulanut.

Lisää (purjosuikaleet), herneet ja pinaatti tai kesällä nokkosen lehtiä.

Paljon tilli-, persilja- ja ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puna-ahven pakaste 8.8g10kcal1.5g0g0.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 11g8.3kcal0.2g1.7g0g0.1g
Porkkana 5.5g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Purjosipuli 2.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g4.4g11kcal0.6g0.1g0.9g0g
Pinaattipakaste 150g3.3g0.5kcal0.1g0g0g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g4.4g2.3kcal0.2g0.2g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g71kcal5.2g5g2.8g0.4g
Valittu annoskoko65g35kcal2.6g2.5g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna32g18kcal1.3g1.3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g55kcal4g3.9g2.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101369