Kaalipiirakka

Valmista taikina voista, juustoraasteesta, rahkasta ja mantelijauhoista.

Hauduta kaalisuikaleet ja sipulit kattilassa pehmeiksi noin tunti.

Lisää kinkku, hunaja, mausteet, keitetyt kananmunat ja raa´at kananmunat.

Levitä täyte pohjan päälle uunipellille, paista 175 C noin 45 minuuttia.

Mukautettu ohje eestiläisestä kaalipiirakan ohjeesta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g2.5g18kcal0g0g2g0g
Oltermanni, perinteinen2.5g9kcal0.6g0g0.7g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g11g68kcal2.4g0.7g6.1g0g
Rahka, valio2.5g1.6kcal0.3g0.1g0g0g
Keräkaali, 100g25g6kcal0.3g0.9g0.1g0.5g
Sipuli 5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Hunaja 1g3.3kcal0g0.8g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0.1g0kcal0g0g0g0.1g
Kananmuna, keitetty 2.8g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 2.8g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Joulukinkku, rasva poistettu8.8g15kcal2.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g261kcal13.8g5.6g20g1.4g
Valittu annoskoko65g131kcal6.9g2.8g10g0.7g
Annoskoko puolitettuna33g65kcal3.5g1.4g5g0.4g
Arvot/100g100g201kcal10.6g4.3g15.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230436