Kanakasviswok

1. Paista kanasuikaleet (tai kanajauheliha) rasvassa. 2. Lisää sipulit ja valkosipuli. 3. Lisää porkkanat. 4. Lisää loput kasvikset, pehmeimmät viimeiseksi. 5. Mausta pippureilla ja chileillä. 6. Lisää kanaliemikuutio desilitraan kiehuvaa vettä ja lurauta keitokseen (antaa makua ja suolan). 7. Valmista kun porkkanat ovat al dente.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 592 grammaa

Petriaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 22g23kcal5.1g0g0.3g0g
Oliiviöljy 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 5.5g1kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 5.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika keskiarvo 5.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka5.5g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.5g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.5g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 5.5g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g3g1.8kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g75kcal11.8g3.2g1.4g1g
Valittu annoskoko65g38kcal5.9g1.6g0.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna33g19kcal3g0.8g0.4g0.3g
Arvot/100g100g58kcal9.1g2.5g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259872