Linssipata

Leikkaa vihannekset pieniksi paloiksi.

Freesaa oliiviöljyssä aloittaen kovista vihanneksista, lisää pehmeät ja tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Kypsennä 8 minuuttia ja lisää huuhdellut linssit.

Hauduta kypsäksi.

Käy pastakastikkeeksi, lisäkkeeksi lihalle, kanalle ja ihan sellaisenaan raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen5.2g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 26g4.8kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Porkkana 6.6g2.1kcal0g0.4g0g0.2g
Munakoiso 11g2.4kcal0.1g0.3g0g0.3g
Oliiviöljy 1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Kasvisliemikuutio 1.6g4.9kcal0.2g0.2g0.4g0g
Linssi, punainen, Go Green9g30kcal2.2g4.5g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g119kcal5.2g13g4.2g4g
Valittu annoskoko65g60kcal2.6g6.5g2.1g2g
Annoskoko puolitettuna32g30kcal1.3g3.3g1.1g1g
Arvot/100g100g92kcal4g10g3.2g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326336