Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 26g11kcal2.6g0.1g0g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g18g95kcal1.8g6.3g6.5g0g
Semper mangoa soseena18g8.8kcal0g2.1g0.1g0g
Sokeri 3.5g14kcal0g3.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g257kcal8.8g24g13.2g0g
Valittu annoskoko65g129kcal4.4g12g6.6g0g
Annoskoko puolitettuna32g64kcal2.2g6g3.3g0g
Arvot/100g100g199kcal6.8g18.5g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359658