Pulla-mustikkapiirakka

Sekoita jauhot ja kardemumma.

Lisää niihin juokseva margariini.

Lämmitä maito, lisää suola, sokeri ja hiiva ja kaada jauhoinin.

Vatkaa.

Kauli uunipellille.

Anna nousta 45min.

Pyörittele mustikat sokerissa ja perunajauhoissa.

Levitä pohjan päälle.

(Voitele halutessasi munalla reunat)
Paista 15-20 min. 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta20g71kcal2.6g13.8g0.4g0.7g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Margariini, 60%, Rainbow4.4g24kcal0g0g2.6g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 11g5kcal0.3g0.5g0.2g0g
Sokeri 3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustikka metsä- 22g10kcal0.1g1.4g0.1g0.7g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.9g2.9kcal0g0.7g0g0g
Sokeri 1.9g7.6kcal0g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g274kcal6g44.6g6.6g3g
Valittu annoskoko65g137kcal3g22.3g3.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna32g69kcal1.5g11.2g1.7g0.8g
Arvot/100g100g212kcal4.6g34.4g5.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372431