Sienillä täytetty paprika

Uuni lämmitetään 200 asteeseen, paprikanpuolikkaat öljyllä valeltuna kuori ylöspäin kypsymään.

Keitetään quinoa.

Sekasieniä (pakaste tai tuore: puhdistettuja, paloiteltuja, tarvittaessa ryöpättyjä ja paistettuja, suolattuja) ja sipulisilppua lämmitellään pannulla.

Lisätään ruokakerma, valutettu kypsä quinoa ja tacomauste.

Tarkistetaan suola.

Raastetaan parmesan-juusto.

Paprikat uunista: käännetään kulhoiksi ja täytetään, päälle ripotellaan juustoraaste.

Vielä uuniin (vähennä lämpöä 175 asteeseen) kunnes juusto on sulanut / vähän saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 461 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 12g3.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Quinoa(kinoa) (Gogreen), annos 70g4.9g17kcal1g3.1g0g0.8g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Sieni tatti, hapero 21g5.8kcal0.4g0.6g0.1g0.4g
Tacomausteseos pussi (Old elpeso), annos 30g2.1g6.2kcal0.1g1.2g0.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)14g23kcal0.4g0.4g2.1g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g4.9g19kcal1.6g0g1.4g0g
Sipuli 3.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g185kcal7.2g12g11.2g3g
Valittu annoskoko65g92kcal3.6g6g5.6g1.5g
Annoskoko puolitettuna33g46kcal1.8g3g2.8g0.8g
Arvot/100g100g142kcal5.5g9.2g8.6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368144