Maukas kanakeitto (nesteenpoistaja)

Laita vesi, suola ja riisit kattilaan.

Keitä n. 10 min. Suikaloi paprikat, kesäkurpitsa ja sipuli.

Kuumenna puolet kasviöljystä paistinpannussa ja lisää kasvisuikaleet.

Anna muhia n. 5min ja kääntele välillä lastalla.

Mausta currylla (1tl), basilikalla (0,5 rlk) ja TUOREELLA inkiväärillä (1 rlk).

Kaada kasvikset kattilaan.

Ruskista broileri ja lisää se kattilaan.

Lisää maissi ja tuorejuusto.

Hauduta n. 5 minuuttia.

Ja ei kun syömään!
Varaudu siihen että nesteet lähtee kiertämään!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Oona2009

Jybis sanoi...

Missä vaiheessa kannattaa laittaa tuo tomaattimurska?

torstai 26.02.2009 klo 17:49

Jybis sanoi...

Tiiätkö mitä! sain juuri lemppari ruuan, näin hyvää keittoa en oo syöny sitten koskaan.

torstai 26.02.2009 klo 18:32

AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 4.5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 29g0kcal0g0g0g0g
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 1.9g6.9kcal0.2g1.5g0g0g
Kesäkurpitsa5.6g0.9kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Broilerifilee, hunajamarinadi, raaka 6.7g11kcal1.3g0.1g0.6g0g
Maissi jyvät 1.3g1.9kcal0g0.3g0g0g
Tomaattimurska 6.7g2kcal0g0.4g0g0.1g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour3.3g10kcal0.1g0.1g1g0g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana129g78kcal3.2g6.2g3.8g0.6g
Valittu annoskoko65g39kcal1.6g3.1g1.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna32g19kcal0.8g1.6g1g0.2g
Arvot/100g100g60kcal2.5g4.8g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102915