Omenapiirakka

Sekoita kananmunat, sokeri ja maito, lisää jauhoit ja leseet (joihin lisätty leivinjauho).

Päälla maun mukaan omenia jotka pyöritelty sokerissa ja kanelissa.

Lado omenat päälle tai paista ensin pohjaa esim. 5 min ja sitten lisää omenat.

Noin 200 astetta ja 20 - 30 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 5.1g7.3kcal0.6g0g0.5g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Omena, keskikokoinen 200g31g11kcal0.1g2.2g0.1g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Maito, Kevyt9g4.3kcal0.3g0.4g0.1g0g
Leseseos (3 viljan)3.1g8kcal0.5g1.1g0.2g0.9g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.5g2kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g220kcal4.2g27.6g9.8g3.4g
Valittu annoskoko65g110kcal2.1g13.8g4.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna32g55kcal1.1g6.9g2.5g0.9g
Arvot/100g100g170kcal3.2g21.3g7.6g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246109