Makkara-makaronipannu

Keitä makaroni
Pilko makkara ja sipuli pieneksi.

Myös makkara ihan pieneksi, minimissään neljään osaan.

Makaroni kun on kypsää valuta vesi pois.

Paista makkaraa ja sipulia pannulla jonkin aikaa, lisää mausteita.

Lisää makaronit kun mielestäsi makkarat näyttävät hyviltä.

Lisää pannulle vihanessekoitus ja paista kunnes vihannekset on lämmenneet.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Missmau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 24g25kcal0.9g4.6g0.2g0.4g
Hk, sininen lenkki 580g27g63kcal2.7g1.7g4.9g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka12g4.1kcal0.3g0.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g185kcal7.8g14g10.4g1g
Valittu annoskoko65g92kcal3.9g7g5.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna33g46kcal2g3.5g2.6g0.3g
Arvot/100g100g142kcal6g10.8g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385876