Tofua kasviksilla

Tofu pilkotaan ja paistetaan öljyssä.

Lisätään paprikajauhe, makea soijakastike, omenaviinietikka ja hunaja, kunhan tofu on saanut väriä.

Otetaan pois pannulta.

Laitetaan porkkana, parsa, paprika ja sipuli pannuun kypsymään suolan kera.

Sekoitetaan yhteen, kun kasvikset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tirmeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tofu, aito, marinoitu19g28kcal3.1g0.3g1.6g0.5g
Porkkana 8.8g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g1.1g1.9kcal0g0.4g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g1.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Hunaja 1.4g4.6kcal0g1.1g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.5kcal0g0g0g0.1g
Oliiviöljy 0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Parsa puhdistettu 18g5.7kcal0.5g0.4g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika punainen 7.7g2.3kcal0.1g0.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.6g4kcal0.2g0g0.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g119kcal8.2g6.8g5.8g3.4g
Valittu annoskoko65g60kcal4.1g3.4g2.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna33g30kcal2.1g1.7g1.5g0.9g
Arvot/100g100g92kcal6.3g5.2g4.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133927